Phone: +382 69 079 368

Dobrodošli u KaBARilo Web Design Solution

KaBARilo Web Design Solution postoji od 2007 godine. Prvenstveno se bavi izradom internet prezentacija, a ujedno i grafičkim dizajnom i digitalnom fotografijom, gdje posjeduje višegodišnje iskustvo radeći u renomiranoj Barskoj firmi koja se bavi foto i video produkcijom i grafikom. U vremenu ekspanzije interneta u prilici smo Vam ponuditi visoko kvalitetnu izradu interent prezentacija, koristeći najsavremenije programe, prvenstveno set Adobe programa, što Vam pruža sigurnos u kompatibilnost Vaše prezentacije na interentu. Dugogodišnje iskustvo u oblasti fotografije i grafičkog dizajna Vam takođe pruža sigurnost da ćete uz našu ideju na internetu biti prepoznatljivi sa jedinstvenim idejnim rešenjima Vašeg template-a. Kao i što smo ranije napomenuli nudimo Vam i izradu koroprativnih rešenja, kao što su idejna rešenja Vašeg logotipa firme, fascikle, kuverte, memoranduma i sve ono što čini standard prepoznatljivosti jedne ozbiljne kompanije.Da sve ovo nije samo priča uvjerićete se pregledom našeg Portfolija, gdje možete pogledati sve naše dosadašnje projekte, prvenstveno u izradi web prezentacija.

Semir Karastanovic - Designer

Što mi radimo

Praćenjem novih tehnologija i stalnim usavršavanjem u web designu a koristeći najbolje programe u ovoj oblasti, pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju izrade web prezentacija.
Osim web designa u mogućnosti smo Vam ponuditi redizajniranje Vaših sajtova, održavanje i monitoring postojećih.
U cilju što kvalitetnije prezentacije Vasi Vaših usluga i proizvoda nudimo Vam i usluge na polju grafičkog dizajna, što podrazumijeva izradu vizit karti, brošura, kataloga, flajera, bilborda, reklamnih panoa, bannera...
Dugogodišnim iskustvom na polju fotografije u prilici smo Vam ponuditi profesionalno fotografisanje za potrebe izrade reklamnog materijala, kataloga, prezentacija, kao i obradu fotografija(foto montaže, retuširanje...)

Vjestine i znanje

Dugogodišnjim radom i prateći sve napretke tehnologije možemo se pohvaliti visokim procentom znanja u pojedinim oblastima:

HTML / CSS 90%
90% Complete
Fotografija i Video 100%
80% Complete
Adobe Ilustrator 90%
90% Complete
Photoshop 95%
85% Complete